Politika kvaliteta

famus politika kvaliteteFamus gradnja 3 d.o.o. Sarajevo je potpuno i trajno opredijeljena istraživanju i prepoznavanju zahtjeva i očekivanja naših postojećih i potencijalnih kupaca, kao najznačajnijeg faktora našeg poslovnog uspjeha.

Zbog toga svi uposleni svojim znanjem i kompetentnošću kao i sprovođenjem svih procedura omogućuju da kupcu nudimo proizvode i usluge koji zadovoljavaju njegove zahtjeve.

Direktor Famus gradnje 3, zajedno sa svojim suradnicima, planira i preispituje vizije poslovanja i usklađuje ih sa zahtjevima, potrebama i očekivanjima kupaca. U cilju zadovoljavanja zahtjeva, potreba i očekivanja kupaca, u Famus gradnji 3 se sistematski i trajno identifikuju, planiraju, realizuju, kontrolišu i poboljšavaju svi procesi koji su neophodni za obezbjeđenje kvalitetnih proizvoda i usluga.

Sistematski i trajno se preispituju i prepoznaju slabosti i nedostaci, te poduzimaju aktivnosti za poboljšanje.

Odlučivanje u Famus gradnji 3 d.o.o. Sarajevo se zasniva na analizi činjenica proisteklih iz analize zadovoljstva kupaca, rezultata mjerenja proizvoda, usluga i procesa.

U odnosima sa kupcima i dobavljačima ostvarujemo korektnu i obostrano korisnu saradnju, kako bi se izbjegli bilo kakvi nesporazumi ili nezadovoljstva, te kako bi se stvorile osnove za trajnu buduću saradnju.

 

Famus gradnja 3 d.o.o. Sarajevo
Kemo Karahmet, direktor